Рязане на канали в бетон и асфалт

Рязането на канала не е лесна задача. За да изкъртиш бетона или асфалта, за да поставиш тръби в новия канал или да смениш старите, са необходими не малко инструменти и сила. Рязането на бетона обикновено се прави с ъглошлайф с подходящ диск (диамантина) за сухо рязане на камък. После следва яко копане и извозване на строителните отпадъци, кофраж, арматура и бетон. Не трябва да забравяте да оставите и борд, за да не падне някой вътре. При копаенето на канали е много важно да предвидите отводняването, защото не е приятно преди да ползваш канала да изпомпваш вода от него. Освен това е необходимо строително разрешение и проект. Чак после следва изграждане съгласно документацията. При незаконно строителство, ако има несъгласен съсед, съответните институции могат да се разпоредят да се разруши канала и да се възстанови първоначалният вид на имота.
В случай, че нямате никакви инструменти, материали, време, сили и умения е важно да се обърнете към специалисти. Кърти БГ се отзовава на всеки ваш зов за помощ.
Екипът за професионални изкопи има богат опит в копаенето на канали, основи и септични ями. Структурата има много завършени проекти за къртене и извозване в София и областта, участва и в изграждането на софийското метро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *