Премахване на незаконни постройки и бараки

От няколко години насам, бутането на незаконни бараки става все по-често срещано. Всяко лято по черноморието се събарят незаконни сергии, бараки, дори каравани. Всяка година инспекторите сноват и търсят незаконни постройки. Специално в курортните градове по морето, тази акция е просто задължителна. Разчистването на тези бараки е жизнено важно за едва оцеляващите малки и средни бизнеси.

Едно от нещата, които трябва да знаете, по отношение на бутането на такъв вид постройка, е че макар и да ви се струва като лесна задача, не е съвсем така. Необходим е екип от професионалисти, които да успеят да срутят бараките без да нанесат каквито и да било щети, както на хора така и на останалите постройки около бараката или сергията.

 По-леките постройки могат да бъдат демонтирани от некоректните търговци, макар че не е препоръчително, сами да се захващат с това. Всяко такова начинание изисква внимание и професионални инструменти. Що се отнася до  по- сложно конструираните сергии и бараки, те задължително  имат нужда от строителна бригада, която ще се справи с тях без проблем. Кърти БГ разполага с професионален екип, който не само ще срути незаконните постройки, но и ще извози отпадъчния материал към специално депо за строителни отпадъци. Околните, законни бараки и сергии ще останат непокътнати.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *