Къртене на стари сгради

Както може би сте забелязали, съществуват десетки недовършени сгради и строежи, които малко или много загрозяват красивия ни град. Поради една или друга причина много от фирмите са прекратили намеренията си и са оставили всичко във фаза на „довършване“, която обикновено се поема от новия собственик на имота или сградата. В повечето случаи обаче, те решават да съборят старите постройки до основни и на тяхно място да си изградят нови, по-стабилни и модерни.

Честно казано това е по-лесния начин. За по-малко от няколко дена с помощта на багери, кранове и други тежкотоварни машини от старите постройки не остава и следа. В интерес на истината обаче, старите постройки могат да се използват за основа на новите, като по този начин ще се спестят доста ресурси и финанси!

За целта обаче, ще трябва да се съобразите с някои неща, които са свързани  най-вече с фасадата на сградата и ако нямате сериозни претенции относно това как ще изглежда бъдещата Ви постройка, бихте могли просто да я реновирате, отколкото да я изграждате наново.

Това, че са недовършени не означава, че не са направени качествено и според моето скромно мнение няма за какво да се притеснявате относно тяхната здравина. Разбира се, най-добре е да се направи проучване и оглед от специалист, който да изрази своето становище, но това са подробности.

Относно реновирането на старите сгради, то със сигурност ще се направят леки корекции. Като например разширяване на помещения, изкъртване на замазки, стени и други подобни. За целта ще имате нужда от професионалните Кърти, чисти и извозва услуги на някоя фирма, която без проблем ще се справи с къртене на стари сгради и други строителни площадки.

Ние Ви препоръчваме услугите на КЪРТИ БГ –доказан лидер в сферата на къртенето и строителните услуги!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *