Къртене на стар фаянс и теракота

Банята, кухнята и коридорите се нуждаят от освежаване, а това значи нов теракот и фаянс. За да подготвите повърхностите за облепяне с плочки първо трябва да изкъртите  стария фаянс или теракот. Вместо да се мъчите сами, ние ви предлагаме да се възползвате от нашите екипи специалисти, които ще се погрижат за бързото и качествено изкъртване, както  и за извозването на отпадъците. Не си мислете, че работата е лека и можете да я свършите за нула време. Оставете това на нас, за да ви изнесем истински урок по къртене.

Независимо дали става дума за болнично заведение или частно предприятие, нашите екипи са винаги на линия. Къртачите ни знаят, че за оптимално къртене на фаянс и теракота по пода и стените на къртачната машина се монтира секач тип „лопатка“ При къртенето се внимава каква е долната настилка , ако е замазка на пода се преценява с каква плътност и здравина е. След това се настройва машината за къртене на оптимален вариант за прецизно премахване на теракота.

При почистването, изхвърлянето и извозването на фаянс и теракота Кърти БГ използва здрави плетени чували, за да няма изсипани строителни материали по пътя към превозното средство. Баня с теракота на пода и фаянс по стенитe налепени до тавана е около 20 кв/м и всички услуги  къртене, почистване, извозване  струват 150 лв.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *