Къртене на стар фаянс и теракота по болнични заведения

Къртене на стар фаянс и теракота по болнични заведения в София

Къртенето на фаянс може да се окаже доста трудна задача, дори за опитни професионалисти. Ако не се работи правилно, къртенето на фаянс може да Ви създаде куп проблеми, за каквито дори не сте си и помисляли. Поради тази причина, най-добре се възползвайте от услугите на специалисти, които разполагат с необходимите умения и техника, за да изкъртят фаянса от дома Ви или друга сграда (предприятие, офис, болници и т.н.). В зависимост от обекта, който ще се кърти и от изискванията на клиента, работата може да протече по най-различни начини.

В случаи, че става дума за къртене на фаянс от болнично заведение, то работата може да отнеме малко повече време, тъй като не може да бъде затворена болницата, за да се изкъртят плочките. Поетапно и по възможно най-бързия начин ще бъде свален фаянса от всяко едно помещение, така, че да не се възпрепятства по никакъв начин работата в болничното заведение. Най-често, обаче става дума за къртене на фаянс по време на домашни ремонти. Тогава работата може да протече по два начина, в зависимост от желанието на клиента. Ако фаянса, който ще бъде къртен, няма да бъде използван отново, то работата ще премине доста бързо и леко, но в случаи, че клиента желае да използва отново старите си плочки, то къртенето може да отнеме много повече време и усилия от първоначалния план. За целта са необходими двойно по-големи усилия и специални инструменти, с помощта, на които плочките се отстраняват от замазката без никакви рискове.

Когато Ви се наложи да сменявате стария фаянс, най-добре се възползвайте от услугите на професионална фирма „Кърти, чисти и извозва”, която разполага с всичко необходимо, за да се справи с къртенето на плочките, независимо от сградата – жилище, офис, предприятия, държавни институции, болници и други.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *