Къртене на мазилка и фаянсови плочки

Къртенето на мазилка и фаянсови плочки, демонтирането на мивката и шкафовете винаги съпътства ремонта и подмяната на вашата кухня. Началото винаги е свързано с къртене на старото, затова действайте със замах, за да е готова новата кухня в най-кратък срок. Кърти БГ ще ви помогне с къртенето, чистенето и извозването на отпадъците и старите кухненски мебели. Накратко казано ще извърши (кърти чисти извозва) в апартамент само за един ден.

Кухнята е може би най-важното място в нашия дом, огнището на семейния уют. Именно затова решението да подмените кухнята и да вградите нови и модерни уреди, които ще улеснят вашата кухненска дейност и ще направят пространството по-практично и комфортно, заслужава похвала. Уредите за вграждане са все по-предпочитани при обзавеждането на кухнята, но изискват цялостна промяна и излизат по-скъпо. Освен че може да ги сложите на удобна за вас височина, тя е и безопасна за децата. Добре е също така да помислите и за абсорбатор в кухнята, който да пречиства въздуха и отстранява миризмите, както и да защитава предметите от жълтите налепи. Едно от последните нововъведения, все по-популярни сред семействата, са домашните хлебопекарни.

Началото на един ремонт по обновяване на кухнята винаги е трудно, но затова насреща е къртачната дивизия на Кърти БГ, която ще ви отърве от старата замазки, от фаянсовите плочки и от старото обзавеждане. Освен това, чрез собственото си превозно средство, ще извози отпадъците и непотребните вещи на предназначено за целта сметище.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *