Къртене на кухня

Къртенето на кухня включва различни аспекти от Кърти чисти и извозва услугите, които се групират под една обща услуга – „къртене на кухня“. Например няма как да съедините кухнята и балкона, без да премахнете подпрозоречното пространство, което ги разделя. А единственият начин, по който това би могло да се случи е като се изкърти до основи или чрез прилагането на т.нар. услуга – „къртене на подпрозоречно пространство“.

Така че, имайте едно на ум, когато планирате ремонт в кухнята и той включва къртенето на разни неща. Не за друго, ами, защото комплексната услуга „къртене на кухня“ е значително по-евтина от къртенето на всеки един обект в нея по отделно. Затова нека разгледаме какво представлява услугата „къртене на кухня“ и дали тя би могла да задоволи нуждите Ви.

Къртене на плочки

Старите плочки могат да бъдат изкъртени по такъв начин, че да се запазят в здрав вид, което би Ви позволило да ги използвате отново. Това обаче, е възможно при определени обстоятелства.

Къртене на подпрозоречно пространство

Както споменахме вече, за да се обединят кухнята и балкона в едно цяло трябва да се изкърти т.нар. подпрозоречно пространство. Обикновено тази задача отнема не повече от един час, ако се работи правилно и с подходящи инструменти.

Къртене на мозайка или замазка

От времето на социализма е възможно да имате мозайка в жилището си. Тогава тя беше на мода, а и като цяло излизаше много по-евтино да си поставиш мозайка, отколкото плочки. Нейното къртене обаче, е трудно и изисква професионални машини и умения. Затова оставете тази задача в ръцете на опитни професионалисти, каквито са КЪРТИ БГ.

Пробиване на отвор за врата или прозорец

Напоследък се наблюдава една нова тенденция – пробиването на отвор за врата в стената, която разделя кухнята от хола. Което е доста практично – това са две от помещенията, в които прекарваме най-много време и подобен отвор би ни спестил известно време и усилия.

Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци

След всяка строителна дейност се образуват много строителни отпадъци. Комплексната услуга къртене на кухня включва тяхното почистване и изхвърляне на сметище за депониране.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *