Къртене на дограма

Още ли сте с дървени прозорци? От най-стария вид? Ако е така, то бързо тичайте към най-близката фирма за дограма, която да Ви проектира и монтира нови прозорци.

Алуминиевите PVC профили вече са на достъпни цени и всяко средностатистическо семейство би могло да се възползва от техните предимства, а те наистина са много. За разлика от старите дървени прозорци, PVC профилите ще Ви осигурят перфектна топло и шумоизолация, която няма как да постигнете. Освен това PVC дограмите са изключително здрави и издържат на всякакви климатични промени. Стъклата са направени от трудночупливо стъкло, което дори да се счупи няма да Ви нарани по какъвто и да било начин, което при старите прозорци е немислимо – при тяхното евентуално счупване трябва да се молите, че отдолу или покрай тях няма човек, тъй като вероятността да го наранят е огромна!

Така, че, ако имате финансовата възможност да си позволите закупуването на нова дограма, то непременно го направете. Още от първата минута ще усетите разликата и Ви гарантирам, че няма да съжалявате дори за секунда, че сте си сменили прозорците си.

Трябва да знаете обаче, че някои фирми за догрмаа НЕ предлагат демонтаж на старата! Колкото и странно да звучи наистина е така. Затова преди да си поръчате нова дограма питайте дали ще Ви отърват от старите прозорци. В случай, че отговорът е отрицателен – обърнете се към фирма, която да се заеме с демонтажа на старата дограма или направо към друга, която да се заеме и с двете неща.

При положение, че искате да си направите по-големи прозорци, то ще трябва първо да се обърнете към фирма за къртене на дограма, която да се заеме с направата на новите отвори. След което може да се възползвате от услугите на фирмите за изработка на дограма. Постарайте се обаче, всичко това да се случи в един ден, за да не Ви се налага да стоите без прозорци за определено време.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *