Къртене на бетон и рязане на асфалт

Да къртиш асфалт собственоръчно значи си луда глава със сериозен замах и ръце от бетон. Трудоемкостта е второто име на тази процедура, от която и по стените ви ще избие пот. Кърти БГ разполага с достатъчно луди глави, които ще се справят със ситуацията по услугите кърти, чисти, извозва вместо вас, на приемливи цени и за отрицателно време. Нашето предимство е натрупаният опит, които ни е дал самочувствието на най-добрите къртачи в бранша.

Ако сте решили да избегнете къртенето, работата ви няма да се улесни, дори напротив. Ще се наложи да нагреете здраво асфалта с горелка до разтопяването му, след което да го изстържете с шпакла. После ви е необходим нефт или бензин, като го измивате възможното най-добре. Дори в този случай има голям шанс да не може да залепите нищо на мястото на асфалта.

Ако сте решили да оставите асфалта може да направите армирана замазка, след като сте почистили добре помещението. При замазката ще се наложи да грундирате или направо да шпакловате с теракол флекс. Веднага след теракола се нанася и замазката.

Друг вариант е бетонконтакт върху асфалта, и след изсъхването му да направите замазка. Бетонконтактът има широко приложение за сцепление между бетон и нова мазилка, както и за контакт между гипсoкартон и шпакловка или мазилка.

И все пак, не забравяйте, че махането на асфалта е на една ръка разстояние от телефонния номер на Кърти БГ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *