Къртене на баня

За изкъртването на баня са необходими не само професионални инструменти, но и умения. Поради тази причина е желателно да се обърнете към професионалисти в сферата на Кърти, чисти и извозва услугите. Все пак искате всичко да стане точно както сте го планирали и няма място за „неуспешни“ опити, каквито е възможно да се случат, ако сами се заеме с това. Да не говорим за материалната час, която в никакъв случай не е без значение, дори да разполагате с по-широк бюджет. Никой не обича да губи пари, колкото и да има от тях.

Къртенето на баня е комплексна услуга, която се предлага от повечето фирми на пазара. Общо взето всички фирми предлагат едно и също, но разликата е в цените и качеството на услугата, която ще получите. Което всъщност е най-важното, но нека разгледаме какво представлява комплексната услуга къртене на баня.

Къртенето на баня се изразява в следните три „неща“: къртене на стена, къртене на плочки и пробиване на отвори в стена. Общо взето наименованията на тези услуги до голяма степен подсказват за какво става на въпрос, но все нека конкретизираме с по две-три изречения.

Къртене на стена в баня

Къртенето на стена в баня не се различава по никакъв начин например от къртенето на стена в кухня. Честно казано обаче, малко са хората, които се възползват от нея поради простата причина, че неколцина са щастливците, които могат да си позволят баня с по-големи размери от стандартните, за да къртят каквото и да било стена от нея, с цел разширяване или стесняване.

Къртене на плочки в баня

Повечето хора свързват ремонта на банята с къртенето на плочки. Общо взето, когато някой Ви каже, че ще си ремонтира банята, то на 90 процента от случаите става въпрос за смяна на фаянса и евентуално поставянето на нова мивка. Интересно в случая е, че плочките в банята могат да се изкъртят по два начина – да бъдат направени на парченца или така да бъдат свалени, че да могат да се използват отново.

Пробиване на отвор в стена

Пробиването на отвор в стена се прилага в случаите, когато се планира монтирането на прозорче или поставянето на нова врата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *