Къртене на баня

Ако плочките в банята са стари, ако тръбите са протекли и имате нужда от подмяна, трябва да знаете, че не е добро решение да разчитате само на собствените си сили.

Ако сте решили да разширявате банята си, задължително ще ви е необходима професионална помощ от професионални къртачи.

За да не увредите тръбите, трябва да знаете, че тази работа е по-деликатна и не можете сами да се справите с нея. При всички положения ви препоръчваме професионалисти.

При неправилно, прекалено грубо къртене на баня или без правилен подход, можете да засегнете сериозно тръбите и да причините големи щети върху имота. Една спукана тръба, независимо дали е стара или нова изисква изключително много усилия да бъде подменена. Освен това, ще си навлечете големи главоболия. Много неприятно би било, когато спукате някоя тръба без да искате, по време на къртенето, е да не разберете къде точно е пукната. Това още повече ще затрудни подменянето й.

Представете си, слаб теч, който е почти невъзможно да локализирате. Откриването му ще изисква повече и повече къртене и време и само ще усложни ремонтния процес.

Кърти БГ кърти всякакви помещения, включително и бани. Можете да бъдете сигурни, че банята ви ще бъде изкъртена за отрицателно време, а строителните отпадъчни материали ще бъдат почистени и извозени. Вие ще имате готово помещение, с което ще можете да градите новата си баня.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *