Къртене на апартамент

Фирма за къртене на апартамент

Основният ремонт на един апартамент изисква доста къртене. Винаги излиза нещо „извънредно“, за което не сме се сетили по време на планирането и малко или много променя плановете ни. Освен стандартната процедура, която включва един основен ремонт – къртене на плочки; къртене на стени; къртене на замазки и мазилки; пробиването на нови отвори; винаги изскача нещо допълнително.

От практиката мога да Ви споделя, че много хора решават в последния момент да изкъртят подпрозоречното пространство, което разделя балкона от останалите помещения в жилището. На думи звучи лесно – сваляш прозорците, изкъртва се подпрозоречното пространство и викаш майстор-зидар, който да оформи балкона и да го подготви за остъкляване, но в действителност се изискват доста услия, за да се извърши тази задача.

В такъв случай, когато става дума за къртене на апартамент е желателно да се обърнете към вещи лица в занаята, най-добре професионална фирма за къртене. Основен ремонт се прави веднъж в живота и предполагам, че не искате всичко това да се протаква във времето между неуспешните Ви опити да се справите сами с това начинание. Това би Ви струвало доста време, разходи и не е добре за здравето Ви. Винаги съществува риск да се нараните. Така че, ако не сте убедени в собствените си умения, по-добре не се захващайте.

Кърти чисти и извозва услугите на толкова скъпи, колкото се мълви по улиците. Бутането на плочките, къртенето на стената и пробиването на нови отвори за врати няма да Ви излезе по-скъпо например от парите, които ще вложите за поставянето на нови плочки.

Също така повечето хора не вземат предвид още една положителна страна при наемането на къртачна фирма – почистването и изхвърлянето на строителните отпадъци. Тази процедура отнема доста време и усилия, а когато наемете фирма за къртене всичко влиза в цената – от изкъртването до почистването на апартамент от всички строителни боклуци.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *