Изхвърляне на стари мебели

Със сигурност ще имате нужда от помощ за изхвърляне на стари мебели. Най-малкото – ще Ви трябва подходящо превозно средство, с което да извозите старите мебели до сметището за депониране. Не е желателно да ги захвърляте до контейнерите за битови отпадъци поради една проста причина – ЗАБРАНЕНО Е! Изхвърлянето на битови отпадъци от подобен тип е строго забранено и се наказва с подобаващи глоби. Има специална точка в закона, която упоменава точно и ясно как се изхвърлят регламентирано всички битови отпадъци от подобен тип.

Също така от екологична гледна точка не е правилно да изхвърляте старите си мебели, електроуреди и други вещи на обикновените сметища, защото, за да се „разложат“ в природата ще им бъдат нужни стотици, дори хиляди години. Освен това в състава на повечето мебели и електроуреди влизат редица опасни химични елементи, които при пряк досег с природата или човека могат да нанесат много големи щети.

Затова, ако не разполагате с физическата възможност или свободно време, за да се заемете сами с регламентираното изхвърляне на стари мебели, най-добре оставете тази задача в ръцете на специализирана фирма, която да се погрижи за тях. Освен хамалските фирми има много други предприятия, които предлага демонтаж, изнасяне и изхвърляне на стари мебели от апартаменти и къщи. Бъдете сигурни, че лесно ще намерите фирма или хора, които да се погрижат за тях, но ако искате всичко да бъде извършено качествено, безопасно и в срок, то единствената алтернатива, на която може да разчитате в такъв случай е в лицето на фирма КЪРТИ БГ.

Въпреки че основната им дейност е свързана в сферата на КЪРТИ ЧИСТИ И ИЗВОЗВА услугите, КЪРТИ БГ предлагат още куп други услуги от подобен тип, които малко или много биха облекчили живота ви.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *