Фирма за къртене в София 0888 67 0000

Фирма за професионално къртене и почистване Кърти БГ

Повечето стари жилища в блоковете в София имат нужда от основен ремонт,  особено ако двадесет – тридесет години не са ремонтирани основно.

Първо, панелните блокове, строени през социалистическо време, не са направени качествено. От тях не само е спестен материал, но и професионализъм.  ВиК инсталациите им имат нужда от подмяна, в противен случай, може да има много страшни последици. Не чакайте да стане авария, за да подмените инсталацията.

При една подмяна на ВиК инсталации  не е нужно разрешение от съседите. Разбира се, трябва да се спре водата централно и със сигурност ще е необходимо да ги уведомите предварително.  Подмяната на тръбите не е лесна и проста работа.

Не е добра идея да започнете да къртите стената и да смените тръбите сами.  Ако не знаете как да ги подмените и никога не сте правили такова нещо, обърнете се към специалисти. Самото къртене, може да се извърши от фирма, която (кърти чисти извозва) а за подмяната на ВиК инсталацията са необходими друг вид специалисти.

Ако тръбите са запушени Кърти БГ разполага с опитен екип за аварийно къртене при запушени тръби. Не е добре да чакате да дойде този момент, но ако вече се е стигнало до там, трябва да действате бързо и най-важното нещо е, да се доверите  на специалистите.  Те ще свършат тази работа за вас, по възможно най-бързия и безболезнен за жилището ви, начин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *