Демонтаж на мебели

Демонтаж на мебели в София

Ако Ви предстои преместване в ново жилище и смятате да вземете цялата си покъщнина с Вас – дрехи, лични вещи, електроуреди, мебели и всичко останало, което притежавате, то трябва да бъдете особено внимателни. Предполагам, че искате всичко да остане в непокътнат вид.

Най-много трябва да внимавате с демонтажа на мебелите и тяхното изнасяне. Колкото до дрехите, личните вещи, електроуреди и всички останали неща – на тях им трябват просто здрави кашони и противоударни материали, с които да ги облепите(хартия, наилони, стиропорени топчета и т.н.). Но мебелите изискват повече внимание и грижа. Препоръчително е да се разглобят на части и да се опаковат, преди да се изнесат. В противен случай съществува голяма вероятност да се повредят по един или друг начин по време на превоза.

Когато демонтирате мебелите си е нужно да не прилагате повече сила от необходимото, за да ги разглобите. В някои случаи трябва да пипате много внимателно. Например, ако секцията Ви е стара и не сте я поддържали е твърде вероятно болтчета да са клеясали, пантите също. Което ще затрудни малко или много тяхното разглобяване. При това положение, ако употребите малко повече сила от необходимото е твърде вероятно да счупите някоя панта или по-лошо – цялото крило на секцията. Същото се отнася и за всички многосъставни мебели, които се нуждаят от демонтаж – легла, скринове, гардероби и т.н.

Освен това тази процедура е мудна и отнема известно време, което в крайна сметка отказва повечето хора от намеренията им. Съществува много лесен начин за демонтаж на мебели и тяхното опаковане и безопасно извозване – наемане на фирма за преместване. С тяхна помощ всичко ще протече бързо, лесно и безпроблемно.

Оставям на Вас да прецените кой е по-изгодния вариант – да загубите дни и нерви или да оставите всичко в ръцете на опитни лица, които да се заемат с тяхното демонтиране, изнасяне и извозване до новото жилище.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *