Безплатно извозване на стари електроуреди

Фирма за събиране на стари електроуреди в СофияБезплатно изнасяне и извозване на електроуреди и метални изделия

Всеки ден КЪРТИ.БГ организира безплатно събиране на непотребни електроуреди (печки, хладилници, съдомиялни и всякакви метални предмети). Независимо в кой квартал се намирате, ние ще дойдем и ще изнесем директно от жилището Ви всички ненужни електроуреди и метални отпадъци с които разполагате.

Събирането става от 7:00 до 20:00 часа. При положение, че искате да се възползвате от промоцията, трябва да се обадите на тел: 0888 67 0000 за да се уговорим за час, който ще бъде максимално удобен за Вас. Заявки се приемат ежедневно от 9:00 до 19:00 часа.

Промоцията е валидна единствено за град София. В уговорения час ще изпратим камион и бригада от работници, която да се погрижи за електроуредите да бъдат натоварени максимално бързо и ефективно на транспортното средство. Добре е да ни информирате с какъв обем електроуреди разполагате, има ли мебели за изхвърляне? или други метални предмети за да преценим какъв камион да изпратим на посоченото от Вас място.

Трябва да знаете че е забранено изхвърлянето на електроуреди в контейнерите за битови отпадъци. Когато не разполагате с необходимия транспорт, за да ги закарате до специализираното сметище, за депониране или рециклиране е добре да се обърнете към професионалистите на КЪРТИ.БГ, които предлагат добро решение на Вашия проблем.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *