Фирма за къртене на циментова замазка

Изнасяне на мебелиКъртенето на всякакъв вид циментова структура, стена или настилка изисква необходимото оборудване за тази дейност. Предстои ви премахване на подова замазка при ремонт на къща. КЪРТИ.БГ е с дългогодишен опит при отстраняване на всякакъв вид мазилки, замазки и стени. При къртене на цимент трябва да се борави много внимателно, за да се предотврати ненужното увреждане на околностите около цимента, които ще бъде премахван.

 Когато имате такъв голям и конкретен проект, нашата професионална компания е специализирана с всякакъв вид къртене и се справя отлично. Нашите професионалисти притежават нужното оборудване и опит, които да прекъснат, нарежат и почистят циментовата замазка и да завършим конкретният проект успешно.

къртене на замакзаИма два популярни начина, за да се премахне циментовата замазка – чрез къртач или пневматичен чук. И двата инструмента изискват нужното умение, за да се справите безпроблемно.

Преди да се започне къртене на циментовата замазка се провежда професионално проучване, за да се определи как да се изкърти бетона. Това решение се вземе въз основа на общата площ на бетона. Методите на отстраняване на бетона се различават, а разликите зависят от дебелината му. Тази дебелина ще определи какво правилно оборудване ще бъде необходимо при неговия демонтаж.

Кърти замазкаНапример, при много дебел бетон може да се наложи да се ползва пневматичен или електричен къртач. След като е взето решение с какво ще се кърти, се маркира частта на цимента, който трябва да бъде разбит.

Започва се с отрязването на краищата на определения район, за да бъде нарушаван само този пласт, който е необходим. Прави се разрез толкова дълбок, колкото е необходим с ъглошлайф или със сух диамантен нож.

След тази задача, бетона се руши с длето, като се започва от външните ръбове към централната част.

За безопасност по време на работа, нашите работници по време на къртене на бетон са с необходимата екипировка –  тежки обувки, ръкавици, каски и маски.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *