Фирма за демонтаж на остъкление

Ако е време да обновите екстериора на вашия магазин или офис, първо ще се наложи да премахнете стъклата,  металната конструкция и старата дограма. За да сте сигурно в безопасното им премахване и качественото изпълнение на работата, ви съветваме да се обърнете към професионалния екип на Кърти БГ.

Витрината е може би най-важната част от екстериора на обекта с фасада, тя е вашия прозорец към света и клиентите. Нейният вид е визитната картичка на бизнеса ви, затова обновлението й е от съществено значение.

Има много видове витрини. Витрини, паралелни на тротоара /класически/, ъглови витрини, витрини с отворен гръб, триъгълни витрини  и т.н. Една от последните иновации в екстериорния и интериорния дизайн е безшпросното витринно остъкляване. Безшпросната дограма представлява витрини от 10 милиметрово стъкло и закалени стъклени врати без хоризонтални или вертикални делители, спиращи погледа. По периферията има рамка с височина 30мм, която може да бъде в цвят “натурален алуминий” или 230 други цвята от RAL гамата. Притежава висока степен на прозрачност, няма го огледалния ефект характерен за стъклопакетите.

Кърти БГ извършва прецизно демонтаж на остъкление и витрини и всякакви остъкления. Възползвайте се от нашия опитен екип, който ще свърши работата по най-професионален начин и на приемливи цени. Не забравяйте, че вашата витрина е прозорец към света и клиентите!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *