Работа на височина при къртене на бетон

При работата на височина се искат алпийски умения и естествено съоръжения. Преди да започнете работа по ремонта и се намирате на високо, трябва да обезопасите максимално работното си място. Ако не го сторите, дори и не си помисляйте да рискувате, защото може да бъде фатално за Вас.

Ако нямате опит с това и изпитвате известни опасения или страх, по-добре не се залавяйте с тази задача. Падането от височина е най-често срещаната причина за трудови злополуки. Представете си само, щом това се случва дори и на опитни работници , колко рисковано може да бъде за Вас.

Кърти БГ разполага с професионалисти, които работят безупречно на високи и трудно достъпни места и лесно, бързо и ефокасно ще изпълнят услугата кърти, чисти, извозва вместо Вас. Гарантирайте собствената си безопасност като се обадите на професионален отряд, който ще свърши работата Ви, за да не Ви се налага да поемате този висок риск.

Опасност крие и почистващата дейност по фасадата или прозорците. Покривите също може да ви изглеждат много стабилни, но повечето имат нестабилна и стръмна повърхност, от която човек може да падне много лесно, ако не е завързан. Недобре обезопасените временни платформи са най-коварни. Преди да се качите и да работите на тях, трябва да сте напълно сигурни, че сте ги обезопасили максимално.

Работата на височина изисква екстра внимание, професионализъм и добро оборудване. Ако някое от тези неща липсва, по-добре се обадете на професионален екип от Кърти.БГ ЕООД, който бързо ще се справи с къртенето и извозването на строителните отпадъци.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *