Премахване на мокет

Независимо дали мокетът ви е залепен или не, премахването става изключително бързо, когато имате на среща професионален екип. Кърти БГ премахва мокети, изхвърля ги или ги извозва до специално депо. Не поемайте тежката задача сами да отлепяте мокета си. Най-вероятно ще се наложи да го  късате парче по парче и има вероятност да увредите повърхността, която е отдолу. Внимавайте ако живеете в панелен блок и сте купили жилището направо с мокета. При такива обстоятелства не бива да махате мокета сами, просто няма да успеете. Разбира се, има случаи, когато мокетът не е залепен и отдолу има красив, лакиран паркет. Но, ако сте в панел, случаят не е такъв. Наистина, ще имате нужда от професионална помощ.

Ако имате лакиран паркет отдолу и тръгнете да режете мокета парче по парче, с цел да не местите мебелите, има голяма вероятност да увредите паркета. За целта има специални машини, с помощта на които се махат балатуми, мокети дори теракот. Вие можете да си наемете такава, или да извикате опитния екип на Кърти БГ.

Екипът на Кърти БГ е премахвал мокети стотици пъти, така че съвсем спокойно можете да оставите тази задача, в техните ръце за цялостно изпълнение на услугите кърти, чисти, извозва в България.
Ако правите освежаващ ремонт на дома си и подновявате и променяте много неща в него, можете да се доверите и за други неща на Кърти БГ. Покрай мокета ви, фирмата може да свърши и куп друга работа и да изчисти и  извози всички  отпадъци накуп.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *