Премахване на блажна боя и демонтаж на мебели

Премахване на блажна боя и демонтиране на стари мебели в София

Освежителния ремонт е необходимост, особено, ако прекарвате дълго време в едно жилище. Стените се зацапват и имат нужда от пребоядисване или подлепяне на тапета.  Обикновено, когато подсилваме цветовете на стената или пребоядисваме отделни места, където е зацапана стената, ние освежаваме дома. Пребоядисването на тавана от време на време също се причислява към освежителния ремонт.

Ако някъде от тавана ви е имало теч или пък сте нападнати от мухъл е добре да го пребоядисате.  Подмяната на подовата настилка също може да се причисли към освежителния ремонт, но само в някои случаи. Не е проблем да я подмените сами, макар че това е по-трудоемка задача и изисква повече усилия и професионални умения.

Ако имате нужда само от подмяна на мокет или балатум е малко по-различно. Това може и да можете да го свършите сами. Но, ако държите работата да бъде извършена качествено, е по-добре, да се обадите на професионалисти като Кърти БГ. Те ще извършат демонтаж на мебели и сваляне на блажна боя  за нула време, още преди да сте запретнали ръкави. Не забравяйте, че колкото и лесно да ви се струва това начинание, то също крие своите опасности и ако сте невнимателни, можете да се нараните. Най-безопасно за вас и най-качествено за ремонта ви би било да се свържете с Кърти БГ. От фирмата ще извършат качествено всички услуги от така нареченото трио „кърти чисти извозва„. Фирмата предлага и изхвърляне на дивани и гарнитури в София.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *