Махане на стари мебели или пренареждане

Изхвърляне на мебелиНе всеки разполага с необходимите финансови средства, за да променя Стари мебеличесто обзавеждането на дома си или да се възползва от услугите на някой интериорен дизайнер, който да преаранжира жилището. Поради тази причина ще Ви дадем няколко прости съвета, чрез които бързо и лесно ще промените жилището си, без да похарчите дори една стотинка.

В пълния смисъл на думата, преаранжиране означава да използвате мебелите, с които да разполагате по необичаен начин и да откриете тяхното най-подходящо място в дома си. На първо място, за да разберете коя част от дома Ви се нуждае от преаранжиране, снимайте всяка една част от него, тъй като Вие дотолкова сте свикнали вече с него, че дори местата, които се нуждаят от пренареждане да са точно пред очите Ви, най-вероятно няма да ги забележите. След като сте Изнасяне на мебелинаясно вече с пространството, което се нуждае от преаранжиране, направете списък с мебелите, с които разполагате. В него включете дори стария килим, декоративна лампа или друга стара вещ, която събира прах в килера, защото в крайна сметка може да се окаже, че именно те могат да внесат необходимата промяна в помещението. Използвайте въображението си докато местите мебелите от едната в другата стая. Не се спирайте пред неписани правила, като това, че задължително трябва в хола да има диван или телевизор и т.н. Все пак се намирате у Вас и Вие определете коя мебел къде ще седи.

Изхвърляне на стари шкафовеАранжирането, освен, че трябва да внесе необходимата свежест и промяна в дома, то трябва да бъде и функционално. Перфектното аранжиране ще дойде в момента, когато направите жилището си да изглежда добре, но и същевременно да бъде достатъчно просторно и да поеме домашния трафик. Преди да се заемете с преместването на тежките мебели (дивани, легла и т.н.) вземете необходимите мерки на мебелите и пространството, където ще ги слагате, тъй като едва ли ще искате да преместите тежките легла от единия в другия край на помещението и в крайна сметка да се окаже, че заради някакви си 2 сантиметра, леглата няма да могат да се поставят на желаното място.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *