Кърти, чисти и извозва

Кърти чисти и извозва услугите са добре познати на повечето хора. Те се простират по нашите географски ширини от доста дълго време. Така, че няма как да не сте срещали поне един път в живота си обява на този и подобен род услуги.

Дори никога в живота си да не сте прибягвали до използването на професионални „кърти, чисти и извозва“ услуги, то малко или много сигурно знаете за какво става въпрос. Както се подразбира от името – става дума за къртене на разни неща, които впоследствие биват почиствани и извозвани до специализираното сметище за депониране, където съответно ги рециклират.

Кърти, чисти и извозва, е комплексна услуга, която се състои от десетки други, по-дребни услуги, които могат да се поръчат и по-отделно. Такива например са – къртене на бетон; къртене на стена; къртене на плочки; къртене на дограма; къртене на балкон; извозване на строителни отпадъци; пробиване на отвори за прозорци и врати и още куп други неща, които спадат в графата „Кърти, чисти и извозва“.

Обикновено, обаче фирмите препоръчват да се възползвате от комплексната услуга „кърти, чисти и извозва“, тъй като така не само, че ще Ви излезе по-евтино, но и ще си спестите куп задължения, за които ще трябва да се погрижите след приключването на процеса „къртене“. Например, ако се възползвате от услугата „къртене на бетон“, то единственото нещо, което ще направят работниците, е да изкъртят обекта по желания от Вас начин и ще си тръгнат, а с почистването и изхвърлянето на строителните отпадъци, които ще се образуват по време на работа, ще трябва да се оправяте сами. А това не, е толкова лесно, колкото звучи – първо ще Ви трябва доста време докато почистите всички дребни парченца, прах и останалата мръсотия и второ ще са Ви необходими сериозни физически сили, за да свалите, натоварите и разтоварите боклуците на транспортното средство, с което ще ги извозите до сметището.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *