Кърти чисти и извозва

Къртенето, е далеч по-сложно и отговорно, отколкото предполагате. Ако сте на противоположното мнение, то най-вероятно никога в живота си не сте се захващали с подобна работа и мнението Ви се изгражда на базата на това, което сте чули от някой приятел или просто сте един от многото хора, които разбират и могат всичко.

Разбира се, не искам да оставате с впечатлението, че къртенето, е някаква изключително сложна работа, за която са нужни академични познания в сферата на строителството, но при всички положения, е много повече от това, което си представяте. Един ден ще се убедите в думите ми, но кога ще бъде това – избирате сами – дали сега, когато прочетете статията до край и осъзнаете, че това, за което говоря далеч не са празни приказки и красноречиви лъжи или в момента, когато сте се захванали сами с него и осъзнаете, че не било толкова просто, колкото изглежда, а се нужни определени умения и познания.
Освен тях, е нужна и професионална техника, която, е доста скъпа и реално погледнато не си заслужава да инвестирате в нея само за единия ремонт в кухнята или изкъртването на бетонната площадка в двора. Едно бързо проучване в интернет ще Ви даде ясна представа за това колко ще Ви излезе къртенето на плочките, ако сами се заемете с него и си закупите необходимите инструменти и колко ще Ви струва, ако се обърнете към професионална фирма „Кърти, чисти и извозва“.

За да свалите плочките, ще Ви бъде необходим професионален къртач или т.нар. „Хилти“. Освен него, ще Ви трябват и няколко свредла, с които да изкъртите плочките. Средно, цените на професионалните къртачи в магазина могат да стигнат от 300-400 до 1500+ лева, в зависимост от мощността им.

Към тази сума трябва да добавим и различни дребни разходи за гориво, консумативи и т.н., които ще Ви коства изкъртването на плочките, което в добавка с усилията, нервите и времето, което ще Ви отнеме тази задача, то сами си отговорете на въпроса „Защо все повече хора се възползват от професионални Кърти, чисти и извозва услугите“, въпреки, че общоприетото мнение, е, че това удоволствие, е много скъпо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *