Къртене на мазилка и стара изолация

Демонтаж и поставяне на изолация и топлоизолация

Когато имате нужда от премахване на стара толоизолация и къртене на мазилка може да се обърнете към професионалистите от Кърти.БГ. Фирмата предлага бързо и качествено къртене на изолации, мазилки и всякакви облицовки.

През зимата, това е една от най-актуалните теми. През есента всеки дом започва да мисли за изолации – външни и вътрешни. Вече има всевъзможни методи, с които можем да изолираме студа навън и да направим дома си по енергоспестяващ. Почти всички стари сгради вече се санират и топлоизолират. С всяка изминала година цените на тока стават по-високи и единственият начин да се стоплим зимата е като прибягваме до методи, които да задържат топлината в дома ни. Това не включва само смяната на дограмите,  макар че това е първото нещо, което идва на ум на собственикът на едно жилище.

Всъщност, благодарение на напредналите технологии, днес има най-различни топлоизолации. Един евтин, но ефективен метод е със стиропор. Това може би е и най-евтиният вариант от всички, за които ще говорим в тази статия. След него се нарежда и неопор EPS 5 см, който малко по-скъп. Фибранът е малко по-скъпо, но много по-качествено и трайно решение. Всъщност  това е и най-широко разпространеното решение в България. Повечето жилища прибягват именно към фибрантът. Той излиза само с 5- 6 лв. по-скъпо на кв.м.

Качеството на работа при топлоизолацията също оказва влияние върху ефекта, който ще има, затова изберете качествена фирма, която да я направи и не щадете средствата си за сметка на качеството, това може да ви изиграе много лоша шега.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *