За къщите и възможностите

Къщите са най-добрият вариант за инвестиция по време на криза. Ако имате възможност да си купите къща в момента, направете го. Няма да съжалявате. Много често срещано явление е купуването на стари, порутени къщички, които в последствие стават красиви многоетажни къщи. Истината е, че тези стари порутени къщи се продават буквално на безценица. А след като се изкърти и разруши порутената постройка, можете да си спретнете красива къща, за по-малко пари отколкото бихте си купили един апартамент.

Строителните материали струват много по-малко, както и наемането на квалифицирана работна ръка, която да извърши строежа. Единственото нещо, което ще ви излезе малко по-скъпо и по-трудоемко е подготвянето на документите – план за строеж, скици, разрешение и др. За всичко това, разбира се, си има ред.

Единствената опасност, която крие тази инвестиция е качеството на строежа. Трябва много добре да подберете екипа, на който ще поверите тази задача. Майсторите трябва да бъда професионалисти, както и архитектът, който ще изготви планът. Постройката трябва да бъде солидна и напълно да отговаря на представите ви, както на външен вид така и по отношение на разположението на стаите вътре.

Можете да сте сигурно, че след като завършите проекта с къщата, тя ще струва много повече от парите, които сте вложили в нея. Ако нямате намерение да живеете в нея, пуснете я за продажба и ще бъдете изумени от стойността, на която ще бъде оценена.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *