Евтино изхвърляне на диван

Изхвърляне на холна гарнитура

Купили сте си нов диван и Ви се налага да изхвърлите стария. Сигурен съм, че в главата Ви веднага изплуват спомените от усилията и мъките, които Ви е коствало внасянето му, а сега трябва да го изхвърлите и отново да минете през същото предизвикателство. Ако живеете в блок или друга кооперация с тесни стълбища, то отново ще трябва да обличате костюма на магьосника и да направите поредния фокус, за да изкарате дивана от жилището.

След това ще трябва да извадите тениската с мускулите и да пренесете дивана по тесните стълбища, тъй като едва ли ще успеете да се вкарате в още по-тесните асансьори. Ако не искате да се подлагате отново на тези мъчения, най-добре се обадете на КЪРТИ.БГ да се погрижи за стария Ви диван. Дори да не се обадите на фирма, която да се заеме с тази задача, в останалата част от материала ще Ви дадем няколко прости съвета, които ще Ви бъдат от полза, за да изхвърлите по-лесно дивана или холната гарнитура.

В случай, че дивана няма да го използвате, най-лесния вариант, е да го разглобите на много малки парчета, които няма да Ви костват усилия, за да ги изхвърлите. При положение, че не искате да изхвърляте дивана си, тъй като все още става за нещо и може да се използва, то вариантите пред Вас са два: да го пратите на село или друго място, където да стои, в случаи, че отново Ви потрябва или да го подарите на някой близък, приятел или съсед, който имат нужда от нов диван, но няма необходимите средства, за да си го купи.

При първия вариант, както и да го въртите, отново ще трябва да преминете през познатите до болка перипетии, докато при втория вариант може да си спестите тези грижи, ако накарате човека, на който ще го подарявате да дойде да си го вземе.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *