Демонтаж на хидроизолация

Най-добрият начин да се справите с непрестанните проблеми с покрива, е да си поставите качествена хидроизолация. Качествената хидроизолация, е скъпа и ще трябва да отделите сериозни средства за нейното монтиране. Въпреки това, обаче инвестицията си заслужава всяка една стотинка, която ще вложите за поставянето на хидроизолацията. С нея ще си гарантирате, че в следващите 20-30 години няма да си имате никакви проблеми с покрива. За да функционира нормално, обаче трябва да бъде монтирана правилно, защото в противен случай, е възможно отново да се появят старите проблеми и в крайна сметка да се окаже, че сте си хвърлили парите на вятъра. Така, че за тази работа трябва да обърнете към реномирана фирма в бранша, която с годините, е защитила името си на коректен и добър партньор.
Преди да изберете изолацията, която ще поставите трябва да се съобразите с покрива, с който разполагате и неговия вид, защото за всеки тип покрив има различен тип хидроизолация. Например за плоските покриви, е най-добре да се монтира рулонна хидроизолация, защото с нея могат да се хванат всичките му ъгли, а както знаем този тип покриви има доста нестандартни и труднодостъпни чупки, които с битумни керемиди например няма как да бъдат прикрити. Така, че преди да се сдобиете с нова хидроизолация, то по-добре се посъветвайте с фирмата, която ще Ви я постави да Ви препоръча кой модел ще бъде най-добър за Вашия покрив.
Преди да се постави хидроизолацията, обаче покрива трябва да бъде подготвен за нея. Първото нещо, което трябва да се направи, е да се демонтира старата хидроизолация. Това можете и сами да го направите, но ако имате страх от високо, то по-добре се свържете с някоя фирма, която предлага подобен тип услуги. Останалата подготовка, която ще бъде нужна за монтирането на нова хидроизолация ще се извърши от фирмата, която ще се заеме с поставянето й.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *