Демонтаж на дограма с изхвърляне на сметище

Монтаж и демонтаж на дограма

Преди да си поръчате новата дограма, трябва да помислите върху някои неща. На първо място трябва да сте наясно с това коя дограма ще Ви свърши най-добра работа: PVC или Алуминиева. След което трябва да изберете фирма, която да се заеме с монтирането на новата дограма и да наемете фирма „кърти чисти извозва“ за премахването на старата. В тази статия ще Ви дадем няколко съвета за това: коя дограма ще Ви бъде от най-голяма полза и какви критерии трябва да имате към фирмата, която ще се заеме с монтирането и демонтирането на дограма. Ако се възползвате от услугите на фирма „Кърти, чисти и извозва”, която да демонтира старата дограма, то свалянето на прозорците ще отнеме не повече от един час. Освен това фирмата ще Ви предложи и пакетна цена за изхвърляне на дограма.

ПВЦ дограмата е широко разпространена. Почти няма жилище блок, в който да няма поне един апартамент с такава дограма. PVC профилите навлизат се по-широко на българския пазар. Това е така, защото PVC дограмата има много добри топлоизолационни и шумоизолационни качества, които се предлагат на изключително изгодни цени. Когато си избирате дограма, в никакъв случай цената не трябва да бъде от решаващо значение, защото дограма е инвестиция за бъдещето, която със сигурност ще Ви се изплати в близките няколко години, тъй като с поставянето на висококачествена дограма, ще си намалите сметките за отопление с 10-20 процента, а ако тя бъде комбинира с топлоизолация, то сметките Ви ще намалеят с поне 30 %. Нашият съвет, е да си поставите петкамерна дограма. Въпреки, че е малко по-скъпа от останалите, тя разполага с отлични топлоизолационни свойства, които ще Ви служат дълго време.

Монтажът на дограмата, е от изключително голямо значение, тъй като от него до голяма степен зависи дали дограмата ще бъде използвана пълноценно. Затова е важно да се спрете на фирма, която разполага с необходимата техника и квалифицирани работници, които ще се справят с тази задача без никакви усилия. Вариантите пред Вас са два: да изберете две отделни фирми” една, която да демонтира старата дограма и втора, която да постави новата. Другият вариант, е да се доверите на фирма, която да се справи едновременно и с двете задачи. Той, е предпочитан от повечето хора, но за сметка, на това става значително по-бавно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *