Демонтаж на дограма и избор на нова

Смяната на дограмата играе съществена роля в изолирането и устойчивостта на вашия дом. Оставете тройните услуги кърти, чисти, извозва стара дограма на професионалистите от Кърти БГ и създайте перфектния уют във вашия дом.

Решете само дали искате PVC, алуминиева дограма или дървената стъклопакетна дограма, но обърнете внимание на някои детайли, които са от решаващо значение за изолацията на вашето помещение.

Една от съществените характеристики на дограмата е стъклопакетът, който е с по-голяма площ и с по-лоши топлоизолационни характеристики от самия профил. За шумоизолация един от най-добрите варианти е стъклопакет с ламинирано вътрешно стъкло (триплекс), с голямо разстояние между стъклата и дебело външно стъкло. Коефициентът на топло и шумоизолация е по-добър с троен стъклопакет с К-стъкло. К-стъклото обаче е решение основно за север-североизток-северозапад изложение, при южно изложение, лятно време се получава парников ефект и това ще ви създаде неудобство.

Профилите от своя срана зависят от качеството на самата пластмаса и фирмата, която ще изработи вратите и прозорците.

Бъдете внимателни и с обкова, с който е оборудван профила. От обкова зависи дали ще ви духа и дали ще се отваря леко или не. Под обков за една дограма се разбира целият вътрешен механизъм за заключване и отваряне,
Най-добър избор е обков, който е разработван специално за профила

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *