Демонтаж на витрини и остъкления

В бизнеса едно от най-важните неща, е хубавата реклама и опаковка. Независимо какво продавате – вафли, дрехи, козметика, коли и т.н. ако рекламната Ви стратегия не, е добра и продукта, който предлагате не, е в подходящ вид, то не очаквайте, че ще привлечете сериозно внимание върху себе си.

Същото важи в пълна сила и за магазините. Ако смятате, че външния вид на магазина Ви не, е от значение, за да реализирате големи продажби, то жестоко се лъжете. Да разгледаме следната ситуация – ако на едно място, един до друг са разположени два магазина, които предлагат почти еднакви стоки и разликата в цените, е минимална, но единия разполага със съвременна и впечатляваща витрина, а другия, е все още със социалистическите, мрачни остъкления с решетки, то кой от двата магазина ще Ви привлече вниманието? Бъдете сигурни, че 90 процента от хората ще влязат първо в магазина с по-красивата витрина и евентуално, ако не открият това, което търсят ще посетят и другия. Така, че ако все още сте със старите и грозни остъкления от преди 30 години, то, е крайно време да ги смените. По този начин, освен, че ще освежите магазина си, със сигурност ще привлечете много повече клиенти, отколкото в момента.

На пазара се предлагат всякакви видове остъкления. Благодарение на съвременните технологии, могат да бъдат изработени витрини и остъкления във всякакви форми и цветове. Препоръчваме Ви да изберете витрините направени от триплексово стъкло. Това, е възможно най-здравото остъкление, което може да откриете на пазара. Освен, че, е здраво, е и безопасно за живота на хората, тъй като при счупване се разпада на миниатюрни парченца, които не могат да застрашат сериозно здравето на човека.

При положение, че фирмата, която сте наели за изработването и монтирането на новото остъкление не предлага демонтаж на витрини, то може да се обърнете към КЪРТИ БГ, които ще се справят с премахването му за отрицателно време.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *