Демонтаж на витрини и остъкления

Ако сте решили, че магазина, офиса, кафенето, ресторанта или друга обществена сграда, с която разполагате се нуждае от освежаване, то най-добрия начин, по който бихте могли да постигнете тази цел, е като смените фасадата й.

В този случай важи, една много стара българска поговорка „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Надявам се, че разбрахте какво има предвид. Ако не, то ще го кажа направо – Няма как да очаквате сериозна печалба, ако не привлечете по някакъв начин вниманието на клиентите си. Разбира се, целта не, е само да го привлечете, но и да го задържите, за което, обаче ще стане дума в някой друг материал.

Сега да се върнем на въпроса „Защо трябва да разполагаме с атрактивна и красива фасада?“. Наскоро беше проведено специално проучване по въпроса, като за целта беше направен следния експеримент – два напълно нови магазина за дрехи отварят по едно и също време, като на практика продават едни и същи стоки на едни и същи цени, но единия разполага с красива, привличаща и нестандартна витрина, докато на другия магазин витрината й, е най-обикновена – разлепени тук-там обяви за промоции, няколко манекена поставени на витрината и всичко останало. В края на деня бяха направени сравнения между оборотите им и какво се оказа – магазина с нестандартната витрина, е отчел два пъти по-голям оборот. Така, че сами си отговорете на въпроса – от какво значение, е външния вид на сградата за реализирането на по-високи печалби.

Преди, обаче да започнете с проектирането на новия външен вид на сградата Ви, то първо помислете какво ще правите със старата, защото много от фирмите, които предлагат цялостно реновиране на фасади, не се занимават с демонтирането на старите остъкления и витрини. За щастие, обаче има немалко фирми, които предлагат тази услуга и единственото нещо, което трябва да направите, е да се разровите в интернет и да откриете най-добрата за Вас оферта.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *