Демонтаж и ремонт на външна фасада на сграда

Фасадата е лицето на една сграда. Ако искате сградата да има здрав вид, поддържайте лицето и не го оставяйте да се занемари. Ако го оставите, бъдете сигурни, че това неминуемо ще доведе до редица проблеми и трайни увреждания „в дълбочина“. Това в последствие ще доведе и до разрушаване на зидарията, ронене на мазилка, и т.н.

Вариантите за поддръжка и ремонт са различни, в зависимост от степента на разрушение и от характеристиките на самата постройка. Можете да реставрирате фасадата с поставяне на силикатна мазилка, която да не позволява разрушаване; вароциментова мазилка; силконова мазилка и изолация; Сайдинг облицовка за външна фасада; пясък и цимент плюс пластификатор, и т.н. Бъдете внимателни при избора си, тъй като от това зависи бъдещата здравина на сградата, в която живеете.

При полагането на топлоизолация например пробемът идва от стичащата се от покрива вода. В този случай ще имате нужда от качествена козирка (перваз), за която най-добре е да използвате поцинкована ламарина и битумна лента с алуминиево фолио.

Преди да стартирате ремонта, е нужно да изкъртите старата мазилка. Кърти БГ ще ви помогне да смените физиономията на вашата къща. В такива случаи ние използваме машини на монофазно електричество със сила на удара до 52J, (Джаула) а когато се налага осигуряваме и генератори за производство на собствено електрозахранване.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *