Демонтаж и изхвърляне на мебели

При положение, че сте решили да разчистите дома си от старите и непотребни мебели, но количеството им, е толкова голямо, че не може да ги натоварите на личния си автомобил или пък да ги изхвърлите до близката кофа за смет, то ще Ви бъдат необходими услугите на някоя фирма. На българския пазар има изключително много фирми, които предлагат подобни услуги – професионалисти, обикновени хамали, студентски бригади и т.н. Така, че не би трябвало да срещнете затруднения в намирането на хора, които да се погрижат за изхвърлянето на старите Ви мебели.

Ако искате, обаче всичко бъде свършено бързо, качествено и ефективно – доверете се на професионалистите от КЪРТИ БГ. Въпреки, че те са познати на хората като една от най-добрите фирми на пазара за „Кърти, чисти и извозва” услугите в България, тя предлага още куп други услуги – една, от които, е изхвърляне на стари мебели, офис техника и всякакви други предмети, които не смятате да използвате в бъдеще. Професионалистите от КЪРТИ БГ разполага с всичко необходимо за целта – транспорт, квалифицирани работници и техника. Така, че в никакъв случай няма да сбъркате, ако им се доверите.

В случай, че се възползвате от техните услуги, то работата ще протече по следния начин. В уговорения ден и час при Вас ще пристигне бригада, която да се заеме с изнасянето на мебелите. Спрямо Вашите изисквания, то работата може да протече по следния начин:

– Ако не искате да изхвърляте мебелите си и сте сигурни, че някой ден отново ще ги използвате, то фирмата ще се заеме с тяхното пренасяне и извозване до определеното от Вас място. Тази услуга, обаче ще Ви коства много повече време от обикновеното, защото ако разполагате с много мебели, е възможно да не могат да бъдат откарани накуп, което пък освен, че ще отнеме повече време ще увеличи и цената на услугата за транспорт.

– При положение, че искате да се отървете от старото си обзавеждане и уреди, то работата ще протече много по-бързо и лесно, защото мебелите ще бъдат натрошени на малки части и натоварени на автомобила, с който ще бъдат извозени до сметището за депониране.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *