Бригада за почистване на тавани и мазета в София

Кърти БГ почиства дворни места и всякакви други помещения.  Много често таваните и мазетата на жилищни сгради се превръщат в работилници и складове на джунджурии. Собствениците, често не обръщат особено внимание на тази допълнителна собственост, която притежават и я възприемат като някаква странична част, която сякаш не им принадлежи. Истината е, че ако всички тавански помещения или мазета се занимарят, това може да нанесе трайни щети върху конструкцията на сградата. Затова е препоръчително  навреме да се вземат мерки и да се предотвратят каквито и да било последици. Това може да стане, като се изчисти и ремонтира съответното помещение.

Освен, че не са направени качествено, мазетата и таваните предизвикват истински ужас у собствениците си, защото повечето нямат добра изолация и са жертва на мухъл и течове, които сериозно увреждат предметите в помещенията.

Кърти БГ не само ще почисти изоснови вашето мазе или таван, но и ще извози всички, определени от вас, ненужни вещи.

Ако имате нужда от ремонт на таванското помещение или мазето, Кърти БГ може да свърши и това вместо вас. Един стабилен ремонт на помещението,  със сигурност ще го предпази от бъдещи течове и проблеми в сградата. Много хора предпочитат да превърнат таваните си в още една допълнителна стая за отдих и почивка. Това е една много хубава идея и ние я препоръчваме на повечето клиенти, които се чудят какво да направят с таванските си помещения.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *