Eвтино изнасяне на стари мебели

Събиране и изнасяне на стари мебели

Ако поради една или друга причина сте решили да се разделите със старите си мебели, но нямате необходимото време или възможности, за да го направите може да се възползвате от услугите на някоя фирма като КЪРТИ.БГ която разполага с всичко необходимо за целта: квалифицирани работници и транспорт. Повечето хора имат грешна представа за цените на тази услуга, но всъщност не осъзнават, че предвид голямата конкуренция на пазара, цените са сравнително ниски. Всяка фирма се опитва да предложи на клиентите си максимално най-добра цена спрямо техните финансови възможности и изисквания. Като цяло цената за изхвърляне или транспортиране на мебели се определя според обема на работа.

Огледите за гр. София са безплатни

За дарения всички средства са безплатни

Дарение е тогава когато, мебелите са антични, добре запазени, или почти нови.

Предлагаме почистване на мазета и тавани, цели сгради и строежи

Цялостно почистване на апартаменти, къщи, вили и дворни места

Времето, за което ще бъдат изхвърлени мебелите до голяма степен зависи от техния обем. Масова практика, е мебелите да се натрошават на малки парчета, за да може да се използва пълния капацитет на каросерията на камиона, с който ще се транспортират до специализираното сметище за депониране. Освен това, транспортирането ще Ви излезе по-евтино, тъй като един стандартен камион може да събере до пет пъти повече мебели, ако те бъдат натрошени и поради тази причина, едва ли ще бъде нужен повече от един курс, за да се изхвърлят мебелите до сметището.

КЪРТИ.БГ разполага с всякакъв вид превозни средства. Затова е добре да се уговорите с фирмата по телефона какво превозно средство да Ви пратят, защото би Ви излязло много скъпо да изхвърлите например диван и една маса, за които да бъде поръчан цял камион. Допълнително време би отнело демонтирането на многосъставни мебели, като секция, кухня, шкафове и т.н.

С наемането на фирма, която да демонтира и изхвърли мебелите, Вие си гарантирате, че работата ще бъде свършена максимално бързо и ефективно. Срещу незначителна сума пари Вие ще си спестите много време и усилия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *