Кърти и събаря стари и нови сгради

Къртене и събаряне на сгради от бетон и тухла

Ако сега е моментът да съборите старата си къща може да се обърнете към професионалистите от Кърти БГ. Фирмата се занимава с демонтаж на покриви и събаряне на всякакви сгради и елементи от тях. Когато сте се нанесли в ново жилище фирмата може да изкърти некачествено направената замазка или мазилка и да изхвърли отпадъците на подходящо депо.Да предположим, че сте изтеглили кредит, за да се сдобиете с дългоочаквания нов дом. Предстои ви да изплащате кредита всеки месец в продължение на години. Затова инвестицията трябва да си заслужава. Непременно ще се сблъскате с въпроса какъв апартамент искате: стар или нов. От това зависи издържливостта и поддръжката на вашия дом, така че би следвало да проучите в детайли състоянието на набелязаното недвижимо имущество.

Със сигурност няма да ви хареса, ако сте принудени да извършите “довършителни” ремонтни дейности в помещенията, тъй като по този начин имотът се оскъпява и то за ваша сметка. Не са малко строителните фирми, които си остават ръцете из новите строежи в бързането си да завършат сградата.

Не малко хора се “опариха” от нови сгради, при чиито строеж понятие като строителен надзор явно не е важело. При слягането сградите се напукват и всички дефекти излизат на преден план. Друг проблем е квадратурата, която често бива умишлено завишена, за да ви се стори, че ще живеете в палат. Не са ви спестени и икономиите от материали, до болка познати на много новодомци. Затова ви съветваме да се консултирате със специалист по строителния надзор. Той ще ви помогне да се ориентирате подробно в ситуацията и да прецените предимствата и недостатъците на жилището.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *