Кърти БГ

Кърти БГ кърти навсякъде

Много малко фирми могат да се похвалят с точност, изрядност, бързина и експедитивно отзоваване. Кърти БГ е фирма, която  се е утвърдила на българския пазар, като една от най-лоялните и сигурни фирми, занимаващи се с къртене, демонтиране, чистене, извозване на отпадъци, събаряне на сгради, изкопи и всякакъв вид разрушителни дейности.

Професионалният екип се отзовава с бързина на всяко повикване от всеки край на страната. Получава редовно обаждания от Бургас, Варна, Русе, София, Пловдив, Кюстендил, Благоевград, Видин и други градове в България. Клиентите на фирмата са изключително доволни от бързината, лекотата и прецизността с която работят хората от екипа.

Кърти БГ предлага  къртене на бетон, тухла, замазка, фаянс и теракота. Фирмата събаря всякакъв вид сгради и постройки на територията на страната. Демонтира метални конструкции и остъкления и изкопава всякакъв вид изкопи – за канали, дренаж и мазета. Под „свършената работа“, Кърти БГ разбира  не само от къртенето, ремонта и изкопите, а и за почистването на терена и извозването на всякакви, строителни отпадъци до съответните сметища за строителни отпадъчни материали.

Фирмата разполага с множество, качествени професионални инструменти, професионални машини, съоръжения и камиони. Разбира се, най-важното предимство на фирмата са най-вече младите и опитни мъже, които са  професионалисти в областта и са част от екипа на Кърти БГ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *