Демонтаж на метални каси

Демонтаж на метални каси 25-50 лв/бр в зависимост от количеството

Често се случва да „ударите греда”, когато решите да сложите интериорни врати върху старите метални каси в панелен блок. Повечето от тези проблеми са в следствие на нежелание да се изкърти панела.

Най-често срещания проблем е когато новите первази не покриват старата каса, образуват се луфт между стената и перваза. За луфта може да ползвате фибран, както и гипсокартон. Измервате дебелината на луфта и изрязвате фибрана със същия размер, залепяте със силикон и слагате перваза. Като се залепи, минавате няколко пъти отгоре с акрилен силикон, за да се запълнят дупките и неравностите.

Много от интериорните врати се монтират само с пяна. Освен това те трябва да се заклинят и запенят, след което да се изчака да изсъхне пяната. Чак тогава се закачат и монтират первазите. Вътрешните врати от МДФ рядко се укрепват с дюбели и след това лесно може да им се направи кърти чисти извозва. Алтернативно решение е посещение на фирма за рециклиране на старите врати, където може да им залепят МДФ фурнир, да смените всичко и да облечете касите.

Разнообразието от интериорни врати зависи от размерите, конструкцията, дизайна, механизмите, материалите. Съществуват ламинатни врати, лакирани врати, и врати с естествен фурнир. Можете да монтирате и сгъваема врата, ако например сте решили да преградите две от помещенията. Друго решение е „френската врата” – стъклена врата, пропускаща светлината.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *