Демонтаж на метална каса и врата

Демонтажът на метална врата, е доста сложен. По-голяма част от специалистите дори са на мнение, че нейното премахване, е далеч по-трудно от монтирането й. За да се отстрани металната врата и каса от стената, върху която, е монтирана са нужни специални умения и инструменти. По принцип, е възможно да бъде премахната без тях, но при този вариант, е твърде вероятно сериозно да се навреди на стената, която я държи. Едва ли желаете това да се случи, за това по-добре се обърнете към специализирана фирма, която да изпрати професионално обучен деструктор, който за не повече от час-два да свърши работата, без никакви проблеми.

За целта, обаче трябва да се възползвате от услугите на фирма, която с годините, е извоювала името си на коректен и качествен съюзник, тъй като на пазара има и немалко лъжци и измамници, които, освен да Ви вземат парите, нищо друго няма да свършат. Така, че по-добре платете малко повече, но бъдете сигурни, че работата ще бъде свършена по възможно най-бързия и качествен начин.

За да имате някаква представа, относно работата, която ще бъде извършена от професионалния деструктор, то ще Ви обясним накратко как протича цялата процедура, относно демонтажът на метална каса и врата.

Всеки един деструктор, е обучен на специален курс как да отслаби силните точки на вратата, които я придържат към стената. Както сигурно се досещате, те се отслабват, за да може да се улесни до голяма степен нейното сваляне, иначе в противен случай ще трябва да бъде използвана груба сила, което не, е желателно, тъй като може да се нанесат сериозни щети върху стената. Силните точки на вратата се отслабват с помощта на специални инструменти, които приличат на ел.къртачи, но с формата на щанга. С тях се отлепя заварката между касата и стената.

При положение, че не смятате да използвате вратата отново, то фирмата ще се погрижи за изхвърлянето й.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *